ActionCOACH Magyarország podcast

Mit tanulhat a KKV szektor a foci EB-ből?

July 1, 2021
Szilágyi László és Eszik Zoltán üzleti coachok a podcast sorozat eheti adásában rendhagyó kirándulást tesznek a futball világába. A beszélgetés alapgondolatát a várakozásoknál lényegesen jobban szereplő magyar labdarúgó válogatott „szállította”: milyen értékek járultak hozzá ahhoz, hogy nemzeti csapatunk fel tudta
venni a versenyt a nálánál jóval erősebbnek gondolt vetélytársakkal? A sokak által elismert felkészültség, tudatosság, felelősségteljes csapatmunka és küzdeni tudás nagyon sok mindenre volt elég a pályán, még akkor is, ha végül a továbbjutásról hajszállal le is maradtunk.
 
Természetesen a kedves hallgató ne futballszakmai elemzést várjon, ezt rábízzuk a sportág szakértőire. Sokkal inkább azt boncolgatjuk, hogy a jó eredményhez vezető sikerfaktorokat hogyan lehet átfordítani a KKV szektorban versenyző vállalkozókra és cégeikre.
 
🔹 Valóban növeli a siker lehetőségét egy jól felépített stratégia?
🔹 A pályán látott önbizalom hogyan táplálkozik a saját értékek ismeretéből?
🔹A hatékony csapatmunka alapfeltételei mások-e a pályán mint egy vállalkozásban? 
 
Ezekkel a kérdésekkel is foglalkozunk ebben az adásban, de nem elégszünk meg ennyivel: szóba kerül az is, hogy a hazai vállalkozások hogyan viszonyulnak az export piacok kínálta lehetőségekhez és hogy valójában hogyan tudnak a válogatotthoz hasonlóan kitörni a hazai viszonyok nem feltétlenül inspiráló keretei közül.
 
🎯 Érdekel a 360°-os séta a céged körül? Most "költségmentesen" biztosítunk számodra egy olyan 360 fokos céges átvilágítást, amely segít feltárni, melyek a vállalkozásod legerősebb területei és hol lesz szükség fejlesztő beavatkozásokra. A részletes kérdőív segítségével értékelni tudod vállalkozásod jelenlegi állapotát. Az eredmények pedig azonnal megmutatják, hogy a céged hol tart az ActionCOACH nemzetközi standard-jei által ideálisnak tekintett állapothoz képest. Ne bízd a véletlenre a vállalkozásodat!
 
Használd ki ezt a kivételes  lehetőséget! Jelentkezz most!
 

🔔Ha tetszett a adás, visszavárunk a jövő héten is!

📚 Keress további olvasnivalókat az ActionCOACH BLOG-ok között! 

http://bit.ly/38woafN