ActionCOACH Magyarország podcast

Tanácsadás kontra üzleti coaching

July 22, 2021
🔹 Kidobott pénz lenne, amit a tanácsadói szektor kiszámláz?
🔹 Valóban csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak, hogy külső forrásból származó tudást vegyenek igénybe problémáik megoldása, fejlesztési céljaik megvalósítása érdekében? 
 
Eszik Zoltán és Szilágyi László üzleti coachok tabudöntögető beszélgetése a kis- és közepes vállalkozások rovására a hatékonyságban és hozzáadott értéktermelésben meglévő versenyhátrány ledolgozását segítő szakértői közreműködés (tanácsadás, coaching) alkalmazását járja körül. 
 
A KKV szektorba tartozó cégek esetében valódi "mentális forradalmat" (Szilágyi László) jelent, ha a döntéshozók felismerik: ma már nem luxus, sokkal inkább szükséglet üzleti coachcsal dolgozni. Aki - ha tényleg mestere a szakmájának - pénzügyi kockázat nélkül, (akár garanciával, ahogy ezt az ágazatban egyedülálló módon az ActionCOACH csapata teszi), teljes cégre irányulóan, nemzetközi tapasztalatok birtokában képes nyújtani. 
 

Mit kaphat, aki "beruház" fél órát az életéből erre a műsorra? 🎁

Most “költségmentesen” biztosítunk számodra egy olyan 360 fokos céges átvilágítást, amely segít feltárni, melyek a vállalkozásod legerősebb területei és hol lesz szükség fejlesztő beavatkozásokra.

Az eredményeket pedig egy klasszikus coaching beszélgetésen - 2 órás gondolkodós, értékelő konzultáción - elemezheted ki egy üzleti coach kollégánkkal!

 

🎯 Most a gyakorlatban, kockázatmentességgel tesztelheted,

hogy milyen a közös munka egy üzleti coachcsal!

Kár lenne kihagyni!

Használd ki ezt a kivételes  lehetőséget! Jelentkezz most!

 

 

🔔Ha tetszett az adás, visszavárunk a jövő héten is!

 

📚 Keress további olvasnivalókat az ActionCOACH BLOG-ok között!