ActionCOACH Magyarország podcast

Célkijelölés és az időháztartás 👉 Hibák amiket rendre elkövetnek az induló vállalkozók No.1.- Vállalkozói mesterképzés

April 29, 2021
Eszik Zoltán és Szilágyi László üzleti coachok beszélgetése egy új sorozat első adása, amely ahhoz a kampányhoz kapcsolódik, amelyik a közeljövőben meghirdetésre kerülő Vállalkozói Mesterképző Program képzést harangozza be.
 

Az egy "magyar átok", hogy a vállalkozások jelentős része kényszervállalkozás. Az ilyen vállalkozások tulajdonosai az egészségügyi válsághelyzet elmúltával többféle kihívással kell, hogy szembesüljenek.

Azok számára tervezzük ezt a programot, akik elkötelezettek arra, hogy a piacon kereskedelmi tevékenységből profitot termelni képes önjáró vállalkozássá szeretnék fejleszteni cégüket. Nekik  akarunk segíteni, illetve azoknak, akik mostanában kezdenek, most indítják a vállalkozásukat. 

Általában kevesen tanulnak ma még vállalkozás-tant. Nincs rá iskola, így az életben, élesben kinek-kinek a saját bőrén tapasztalva kell elsajátítania a cégépítéshez szükséges ismereteket.

Négy területen kell bizonyítania egy növekedésre kész vállalkozásnak, hogy elérte a "piacérettség" szintjét. A mostani adásban ebből a négy területből kettőhöz köthető melléfogásokról, hibákról hallhatók megfontolandó gondolatok - egészen pontosan:  👉a célkijelöléssel és 👉 az időháztartással kapcsolatban. 

 

🔔 Ha tetszett, visszavárunk a jövő héten is, amikor a pénzügyekkel és a termelés, szolgáltatás minőségével fogunk foglalkozni.

 

📖 Keress további olvasnivalókat az ActionCOACH BLOG-ok között! http://bit.ly/38woafN

 

👉 Ha pedig bővebben is érdékel a témakör, vegyél részt a következő INGYENES 6 LÉPÉS WEBINÁRIUMon! JELENTKEZZ még ma!

https://bit.ly/30hTHNM