ActionCOACH Magyarország podcast

Üzleti coaching - Neked való?

September 16, 2021

’Neked való-e?’ – vállalkozóként, cégtulajdonosként mit nyersz azzal, ha üzleti coachot ’hívsz a fedélzetre’? 

Az ActionCOACH heti podcastjában Eszik Zoltán üzleti coach és Szilágyi László mesterlicence tulajdonos azokat az értékeket és előnyöket veszi számba, amelyek üzleti coaching, mint cégépítést támogató szolgáltatás sajátjai:

✅ Az üzleti világ egyre nagyobb sebességgel változik és a verseny is egyre erősebb. Immár nem tekinthető luxusnak üzleti coach-csal dolgozni, sokkal inkább elengedhetetlen szükséglet!

✅Egy ActionCOACH révén a cégtulajdonosok marketing-igazgatóhoz, értékesítési vezetőhöz, képzési koordinátorhoz jutnak. A lelki hangja, a bizalmasa, a mentora lesz a coach az üzletembereknek, hogy együtt azonosítsák, elérjék és valóra váltsák céljaikat.

✅  Az üzleti coach szerepe a sportban az edzőéhez hasonlítható, aki az atlétákat a legjobb teljesítmény elérésére ösztönzi, mellettük áll, ha elfáradnak, olyan megoldásokat tanít meg a számukra, amelyekkel megelőzhetik versenytársaikat.

Az a kapcsolat, - ami a hétről-hétre zajló, jövő-orientált és az elszámoltathatóságra alapozó beszélgetések révén kialakul az erre a munkára alkalmas és megfelelően felkészült üzleti coach és ügyfele között – a kkv szektorban meglévő növekedési potenciál kibontásának a legbiztosabb útja.

Ez a program egy valóságos mentális forradalom (Szilágyi László), ami képes valódi növekedési pályára állítani az üzleti coach támogatását élvező vállalkozásokat.

Ja, hogy félünk a változástól és elönt minket a pesszimizmus? – ezeknek a gátaknak a feloldásáról is szó esik a beszélgetésben.

 

A részletekről bővebben a podcastban.

 

Mindezek alapján kíváncsi vagy, hogy Neked való-e az üzleti coaching? Mennyire vagy coacholható? Néhány kérdés megválaszolásával máris tesztelheted magad! 

Kattints és töltsd ki a kérdőívet! 

https://bit.ly/3EjbSFT

 

Ha tetszett, IRATKOZZ FEL, hogy ne maradj le a következőkről! 

🔔Visszavárunk a jövő héten is!

📚 Keress további olvasnivalókat az ActionCOACH BLOG-ok között! 

http://bit.ly/38woafN