ActionCOACH Magyarország podcast

Stratégiai menedzsment KKV környezetben

April 1, 2021

Stratégia? Rendszerek? Menedzsment? - hogyan néznek ki ezek egy kisebb vállalkozás látószögében? Egyáltalán a stratégiai menedzsmentnek nem csupán a nagyvállalatoknál van létjogosultsága?

 

A NYOMD MEG A „RESTART” GOMBOT podcast sorozat 5. adásában Szilágyi László és Eszik Zoltán beszélgetésében ezekre a kérdésekre keresik a választ.  

 

Sokszor idézett, Senecának tulajdonított híres mondás szerint: „semmilyen szél nem kedvez annak a hajósnak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.” – Egyszerű és mégis milyen igaz…

 

🎯 Kiindulópont tehát a „célkijelölés”, hogy tudjuk, hogy mit szeretnénk elérni és mi az, ami hiányzik. Ehhez lehet a rendszereket is hozzárendelni.

 

👉 HA elfogadjuk, hogy a piac, a gazdasági törvényszerűségek és a humánerőforrási kérdések - mérettől függetlenül - ugyanúgy vonatkoznak minden szereplőre  👉 akkor nem is kérdés, a kérdésekre adandó válasz.

✅ A cég működtetéséhez szükséges rendszerek építése és folyamatos tökéletesítése minden vállalkozásra alkalmazható és értelmezhető.

 

🔑 A tudás megszerzése a kulcs: a restarthoz is az kell, hogy ne úgy csináljuk, ahogy eddig.

 

Miben segíthet az ActionCOACH?

A válaszokért HALLGASD MEG a Podcast-et!

 

👉 De ne maradj le a kapcsolódó BLOG cikkről sem!

https://bit.ly/3tHl9kR

 

🔔 Ha tetszett, visszavárunk a jövő héten is, amikor a céges döntési pozíció utódlásának a kérdéseit járják körül a beszélgető partnerek.

 

📖 Keress további olvasnivalókat az ActionCOACH BLOGok között! http://bit.ly/38woafN

 

👉 Ha pedig bővebben is érdékel a témakör, vegyél részt a következő INGYENES 6 LÉPÉS WEBINÁRIUMon! JELENTKEZZ még ma!

https://bit.ly/30hTHNM