ActionCOACH Magyarország podcast

Lehetséges egy környezettudatosabb újrakezdés? RESTART – fenntartható módon?

March 5, 2021

A NYOMD MEG A „RESTART” GOMBOT podcast sorozatunk 3. adása öt olyan – konkrét – cselekvési mintát, aktivitást elemez a „RE...” jegyében amelyek, ha a napi rutinunk részévé válnak, jelentősen hozzájárulhatnak a környezetterhelési lábnyomunk csökkentéséhez. Ráadásul ezek gyakorlása révén trendivé is válhatunk a fogyasztónk, ügyfeleink szemében, követhető példát mutatva számukra.

Melyek ezek? Mi az 5R ebben az esetben?

✅ Refuse — Visszautasítás

✅ Repair — Javíts meg valamit

✅ Reduce — Csökkentsd a lábnyomod

✅ Reuse — Használd újra

✅ Recycle — Forgasd vissza

 

Eszik Zoltán és Szilágyi László üzleti coach beszélgetése azokról az ötletekről, megoldásokról szól, amelyek ágazattól vagy cégmérettől függetlenül a rendelkezésünkre állnak, hogy a működésünk során jobban figyelemmel legyünk a természet igényeire, a környezetvédelem szempontjaira. 

 

Elgondolkodtató? Hallgasd meg a beszélgetést!

 

🔔 A következő adásban arra készülünk, hogy „lerántsuk a leplet” a RESTART-hoz tartozó mítoszokról, hogy bizonyítsuk: egy vállalkozás piaci kudarca nem kell, hogy kötelezően a vállalkozó kudarcát is jelentse...

🎙A korábbi adások tartalmából: Az első részben a változáshoz való viszonyunkról, a szisztematikus cégfejlesztésről, a tudatosság fontosságáról és egy valódi KKV-mentő programról volt szó. (ITT tudod meghallgatni!)

Legutóbbiban pedig három  trendről – a távolságtartás kezeléséről, az influenszer marketingről, és a várható utazási boomról – zajlott a beszélgetés. (Ezt ITT tudod meghallgatni!)

 

👉 Ha pedig bővebben is érdékel a témakör, vegyél részt az INGYENES 6 LÉPÉS WEBINÁRIUMon! JELENTKEZZ még ma!

Bővebben rólunk: ActionCOACH.hu