ActionCOACH Magyarország podcast

KKV TOP100 Díj - Tudás, ami sikert hoz! Beszélgetés Bauer Évával és Tárnyik Pállal

August 12, 2021

Podcastunk aktuális adása azáltal tér el a szokásos műsorfelépítéstől, hogy Eszik Zoltán üzleti coach két vendéggel beszélget. Bauer Éva és Tárnyik Pál, a KKV TOP100 Díj megalapítói és tulajdonosai mesélnek a KKV TOP100 múltjáról és osztják meg a hallgatókkal, milyennek tervezik a jövőt.

A gazdasági életben szokásos elismerések „piacán” privát és objektív értékével különleges színt képvisel ez a Díj. Privát, mert két magánember alapította és objektív, mert dokumentált üzleti teljesítményt honorál.

 

Értékesítőként és vezetőként is megtapasztaltam először a nagyvállalati, majd a középvállalati lehetőségeket és esélyeket, gondokat és örömöket. Biztos vagyok benne, hogy a gazdasági élet különböző területein, szektoraiban tevékenykedő vállalkozások tulajdonosai, vezetői rengeteg olyan információval, tudással rendelkeznek, melyeknek megosztása, cseréje óriási értékkel bír minden résztvevő számára. A szervezés, az oktatás és kommunikáció megszállottjaként vágtam bele mindig is az új feladatokba, vállaltam az olyan kihívásokat, mint egy-egy új termék bevezetése vagy egy új vállalkozás beindítása.” - Bauer Éva

 

Tarnyik-Pal-.png

Több mint 25 éves értékesítői és több mint 10 éves cégvezetői múlttal a hátam mögött szenvedélyem új dolgokat létrehozni, emberekkel kommunikálni és hozzásegíteni Őket, hogy ismerjék és elismerjék a munkájukat. Ebben remekül ki tudok teljesedni az üzleti rendezvényszervezés során, ahol az értékesítés, a kommunikáció, a brandépítés és a rendszerben való gondolkodás éppúgy a mindennapi munkám részét képezi, mint a szabadon szárnyaló kreativitás és a probléma megoldás.” - Tárnyik Pál 

 

Mivel erre a Díjra nem lehet és nem is kell pályázni, ezt a Díjat nem kell elnyerni. Ezt csak kiérdemelni lehet szigorú mutatók segítségével értékelt valódi teljesítménnyel.

Adódik a kihívás, mit tehet egy cégtulajdonos, cégvezető, hogy a vállalkozása ebbe a prémiumkategóriába kerülhessen?

 

A félórás beszélgetésből ez is kiderül: A siker fejben dől el, az üzleti siker kulcsa az a tudás, amit cégtulajdonosként, cégvezetőként cégük építésére, piaci pozíciója megszerzésére és megtartására alkalmaznak.

A megszólaló ötletgazdákkal közösen mi üzleti coachok, az ActionCOACH Magyarország csapatának tagjai azt valljuk, hogy egy ország jólétének, gazdasága működőképességének az erős és sikeres kkv-k jelentik a garanciáját. Ezért stratégiai partnerséget kötöttünk, csokorba gyűjtjük és hozzáférhetővé tesszük online (és reméljük minél előbb élőben is) mindazokat a tudás-elemeket, amelyek a KKV TOP100 közösség tagjainak a fejlődését, erősödését szolgálhatják.

 

A részletekről bővebben a podcastben.

 

🔔Ha tetszett az adás, visszavárunk a jövő héten is!