ActionCOACH Magyarország podcast

Az ”üzleti tudás szállítmányozója” - Eszik Zoltán Schmidt Andrással beszélget

November 11, 2021
Schmidt András CEO, business mentor és coach karrierje a nemzetközi szállítmányozás közegéhez kötődik. Évekig volt felsővezető ezen területen, de belülről ismeri a privatizáció világát is. Szabadidejében építgette a családi tanácsadói vállalkozásukat, mert előbb-utóbb önállósodni szeretett volna.
 
Bármerre is járt, mindenütt találkozott hasznos és haszontalan vállalkozói gyakorlattal. Pályafutása során, ahogy felidézte: nem tapasztalt sehol - még a saját családi - dr Németh Máriával közös - vállalkozásukban sem - tökéletes üzletvezetést, valamilyen meghatározhatatlan, megfogalmazhatatlan hiányérzete mindig maradt.
 
Andrást az ActionCOACH a rendszerszemléletével, az üzleti megoldások tárházával és az első osztályú mentoring módszertanával fogta meg; amelyről úgy tartja: "ma a világon az egyik leggazdagabb ismerethalmaz a business consulting iparágban".
 
A podcastban ennek az üzletépítő szolgáltatásnak a kérdéseit járják körül Eszik Zoltánnal:
  • miért látott fantáziát annak idején a franchise jog vásárlásban?
  • mit tart a business coaching értékének?
  • mit szeret, tud átadni a klienseinek?
  • hogyan látja a humor szerepét az ügyfelekkel közös  munkában, milyen extra kihívást jelent a generációváltás támogatása és mire ad garanciát?
 
👉Bővebben a podcastban, és ha a válaszok felkeltették az érdeklődésed, Andráshoz leggyorsabban a https://www.gree-gree.hu/ honlapon keresztül találsz kapcsolatot!
 

👉 Ha bővebben is foglalkoztat a témakör és kíváncsi vagy, hogy Neked való-e az üzleti coaching? Mennyire vagy coacholható? Néhány kérdés megválaszolásával máris tesztelheted magad! 

Kattints és töltsd ki a kérdőívet! 

https://bit.ly/3EjbSFT

 

🔔Ha tetszett a adás, visszavárunk a jövő héten is!