ActionCOACH Magyarország podcast

6 hiba, amit a vállalkozók rendre elkövetnek… 🛑

November 18, 2021

Az ActionCOACH legújabb podcastjában Eszik Zoltán üzleti coach és Szilágyi László ML, a vállalkozók által rendre elkövetett olyan „hibákat” vesz „górcső” alá, melyek fékezhetik, esetenként akár meg is akadályozhatják egy cég növekedési pályára állítását.

Érted haragszom, nem ellened!” – ez is lehetne a mottója a beszélgetésüknek, amelyben rámutatnak azokra a magatartás-, viselkedésformákra, amelyek felismerése és kijavítása jelentősen gyorsíthatja a cégépítést.

A „magányos hős” attitűdtől az elszámoltathatóság hiányán át a tehetség felismerésének és bevonzásának a képességéig csupa olyan készség, rutin elemzését végzik el ebben a félórában, amelyeket egy vállalkozó – ha időben felismeri – képes lehet kijavítani, meghaladni. Mindezt persze lényegesen nagyobb hatékonysággal és sokkal hamarabb, ha egy felkészült üzleti coach segíti ebben a folyamatban.

A cégépítést nem tanítják iskolában, és persze amikor az ember saját kárán tanul, az sokkal fájdalmasabb folyamat lesz. Az igazán bölcs ember azonban más kárából is képes okulni. Ezt segítik a coachok, amikor a beszélgetés végén egy igazán vonzó ajánlattal lepik meg a podcast hallgatóit! 

 

🎁A különleges ajánlat röviden: HA most, még az idei, 2021-es évben rendeled meg a 13 hónapos vállalkozásfejlesztési programunkat 20% kedvezményt adunk a szerződéses díjunkból! Ezzel több mint 1 millió FT-ot is megtakaríthatsz cégednek! Ne felejtsd, ez a programunk megtérülési garanciával biztosított!

További részletek a podcastben! 

 

🔔Ha tetszett az adás, visszavárunk a jövő héten is!

📚 Keress további olvasnivalókat az ActionCOACH BLOG-ok között!